joUw uitdaging

Elke community organiseert wel eens een catchy wedstrijd. Het doel is duidelijk: zoveel mogelijk inwoners, klanten of bezoekers naar je zaak, stad/gemeente, retailpark of event lokken. En tegelijkertijd zoveel mogelijk van hen verleiden om toe te laten dat jij hen af en toe op de hoogte houdt via een nieuwsbrief. Maar wat met die GDPR? En hoe kan ik ervoor zorgen dat er écht veel mensen deelnemen? En doe ik het enkel online of werk ik ook met fysieke coupons? En hoe zorg ik voor zo weinig mogelijk workload om al die deelnemers in de database te krijgen voor mijn volgende nieuwsbrief? En kan ik die wedstrijd nu écht niet wat meer fun-gehalte geven?

 

Onze oplossing

In een stad of gemeente

Wisely is preferred partner van Joyn. Joyn heeft 100-den lokale handelaars die hun klanten beloningen laten scoren door hun Joyn-kaart of -app te scannen aan de tablet aan hun kassa. Maar nu heeft Joyn ook de mogelijkheid om 1000-den QR-codes verspreid over de stad en de handelaars te plaatsen. Deze QR-code kan gescand worden door de 100-duizenden Joyn-gebruikers met de Joyn-app.

Als stad, gemeente, vereniging of community kan jij zelf ook een wedstrijd organiseren waarbij jouw klanten of inwoners winstkansen voor jouw wedstrijd verzamelen. Volledig reglementair zorg je dat er één of meerdere winnaars vallen die juist hebben geantwoord op de wedstrijdvraag. En volledig GDPR-conform connecteer je ze in jouw communityplatform via hetwelke je er in de toekomst mee kan communiceren.

Wisely zorgt voor de configuratie van jouw wedstrijd en kan deze in jouw look & feel steken. Wij zorgen voor je wedstrijdreglement en privacy statement. Ondersteunend promotiemateriaal, online activatie en rumour around de wedstrijd. Nadien krijg je een full rapport met inzichten over herkomst van deelnemers (klanten), profilering, momenten met hoogste activiteit, …

 

In een retailpark, shoppingcentrum. Voor een vereniging, ... 

Waar het Joyn-netwerk niet actief is, rolt Wisely een complete wedstrijdmodule uit inclusief gamification, eventuele hardware zoals kiosken of tablets en activerende marketing.

 

Vraag vrijblijvend een voorstel op maat aan.

Voornaam en naam *
Voornaam en naam