Elise  Content Manager  Een contente content manager, zo kan je de onze het best omschrijven. Ze verslindt alles wat te maken heeft met sociale media, online marketing,... en spoelt dat graag door met een alcoholisch drankje naar keuze. Want ‘t is pas een feest, als Elise meefeest.

Elise

Content Manager

Een contente content manager, zo kan je de onze het best omschrijven. Ze verslindt alles wat te maken heeft met sociale media, online marketing,... en spoelt dat graag door met een alcoholisch drankje naar keuze. Want ‘t is pas een feest, als Elise meefeest.

Maarten  CEO  Of dat die grijze haren er door ons komen, wordt ten stelligste ontkend maar we zijn het er allemaal over eens dat zijn haarkleur in lijn ligt met onze wijze bedrijfsnaam. Als oprichter en CEO en kapitein van Wisely bepaalt hij de koers die wij varen. Opgepast: zijn passie is besmettelijk!

Maarten

CEO

Of dat die grijze haren er door ons komen, wordt ten stelligste ontkend maar we zijn het er allemaal over eens dat zijn haarkleur in lijn ligt met onze wijze bedrijfsnaam. Als oprichter en CEO en kapitein van Wisely bepaalt hij de koers die wij varen. Opgepast: zijn passie is besmettelijk!

Wouter  Community Manager  Op zoek naar charmes? Wouter heeft er te koop. Geen enkele community weerstaat ze en dat komt goed van pas als community manager. Onze spring-in’t-veld barst van ideeën maar barst even goed uit in lachen om zijn eigen mopjes.

Wouter

Community Manager

Op zoek naar charmes? Wouter heeft er te koop. Geen enkele community weerstaat ze en dat komt goed van pas als community manager. Onze spring-in’t-veld barst van ideeën maar barst even goed uit in lachen om zijn eigen mopjes.

 
Julie  Marketing Coordinator  Veel kans dat als je belt, je de zoetgevooisde stem van ons Julie te horen krijgt. Julie is naast office manager, ‘leg die nietmachine terug op zijn plaats!’, ook marketing coordinator. ‘s Morgens en ‘s avonds zoeft ze als een superheldin op haar bakfiets door de straten van Kortrijk, overdag is ze vaak onze redster in nood.

Julie

Marketing Coordinator

Veel kans dat als je belt, je de zoetgevooisde stem van ons Julie te horen krijgt. Julie is naast office manager, ‘leg die nietmachine terug op zijn plaats!’, ook marketing coordinator. ‘s Morgens en ‘s avonds zoeft ze als een superheldin op haar bakfiets door de straten van Kortrijk, overdag is ze vaak onze redster in nood.

Julie  Finance & HR Manager  Het credo bij ons op kantoor is simpel: heb je een probleem of vraag? Julie helpt je graag. Julie combineert haar rol als Finance en HR verantwoordelijke met de nog belangrijkere taak van professionele taartenbakster wat haar uiteraard heel populair maakt.

Julie

Finance & HR Manager

Het credo bij ons op kantoor is simpel: heb je een probleem of vraag? Julie helpt je graag. Julie combineert haar rol als Finance en HR verantwoordelijke met de nog belangrijkere taak van professionele taartenbakster wat haar uiteraard heel populair maakt.

Lien  Activation & Product Manager  Onze duizendpoot die altijd klaarstaat om een klant of collega te helpen. Lien haar visitekaartje moest ietsje groter gedrukt worden want er staat zowel activation manager als product manager op. Een duizendpoot schreven we toch? Lien heeft veel vrienden op kantoor maar haar beste vriend is toch wel de koffiemachine.

Lien

Activation & Product Manager

Onze duizendpoot die altijd klaarstaat om een klant of collega te helpen. Lien haar visitekaartje moest ietsje groter gedrukt worden want er staat zowel activation manager als product manager op. Een duizendpoot schreven we toch? Lien heeft veel vrienden op kantoor maar haar beste vriend is toch wel de koffiemachine.

 
Ons netwerk  Partners  Hoe wijs we ook zijn, we kunnen niet alles weten. Daarom liggen onze partners, freelancers,... groot of klein ons nauw aan het hart. Ook interesse om samen te werken? Hier kan je laten weten, hoe jij wil helpen bouwen aan onze communities.

Ons netwerk

Partners

Hoe wijs we ook zijn, we kunnen niet alles weten. Daarom liggen onze partners, freelancers,... groot of klein ons nauw aan het hart. Ook interesse om samen te werken? Hier kan je laten weten, hoe jij wil helpen bouwen aan onze communities.