Gentse Winterfeesten

De Gentse Winterfeesten vinden sinds 2014 plaats en zijn sindsdien uitgegroeid tot een internationale referentie op het vlak van kerstmarkten. Tijdens de editie van 2017 vonden opnieuw meer dan 2,5 miljoen bezoekers hun weg naar de kerstmarkt in de kuip van Gent.

20170113_1.jpg

Sinds het begin is het Wisely-team, eerst onder de vlag van Het Opzet, partner van organisator EMO om hen te ondersteunen in alles omtrent marketingcommunicatie en activatietools. Wisely bouwde mee aan de community van bezoekers en dit zowel online als offline door middel van (online) wedstrijden, doorgedreven contentmanagement voor diverse kanalen, 24/7 bemanning van de webcare om alle vragen van bezoekers te behandelen ... Daarnaast lanceerde Wisely in 2017 met succes een innovatief bestel- en betaalconcept in samenwerking met partners waarbij bezoekers via hun smartphone in één beweging konden bestellen én betalen zonder te moeten aanschuiven aan de kassa's.

 

Kortrijk Koerse

Kortrijk Koerse, dat is een hoogdag in het Kortrijkse midden augustus die elk jaar garant staat voor duizenden bezoekers. Zelfs voor een kleinere vzw met beperkte budgetten, levert het Wisely-team meerwaarde.

21200686_1438452519575187_2533098435265053840_o.jpg

Wisely staat in voor alle online contentbeheer van de website tot de sociale media maar ondersteunt de organisatie eveneens bij het introduceren van praktische en innovatieve tools voor het optimaliseren van hun operationele werking. Next up? Online bestellen van toegangstickets voor het VIP-gebeuren die door scanning aan de ingang gevalideerd zullen worden.

 

Winter in het Park

Winter in het Park is het kerstevenement in Oostende en werd voor het eerst georganiseerd in 2017. Het was meteen een schot in de roos want dankzij het evenement vonden dubbel zoveel bezoekers hun weg naar de kuststad tijdens de eindejaarsperiode.

20171201-409A1369-groot (1).jpg

Net zoals bij de Gentse Winterfeesten was Wisely verantwoordelijk voor het lanceren en beheren van alle online kanalen van het evenement zelf ter aanvulling van deze van Toerisme Oostende. Op korte tijd werd er in geslaagd om een sterke community rond het evenement te creëren die als basis zal dienen om op verder te bouwen tijdens de volgende edities. Naar goede gewoonte leerde alle verzamelde data waar de volgende jaren verder op kan gewerkt worden.