joUw uitdaging

De kracht van je community ligt in de betrokkenheid van de leden. Bedrijven op een bedrijventerrein, handelaars in een stad of gemeente, retailers van een retailpark of shoppingcentrum, ... Ze kennen hun business van binnen en van buiten. Maar hoe kunnen ze samen inspelen op trends zoals digitalisering (e-commerce), globalisering en vergrijzing? Ze hebben er meer ideeën over dan je denkt. Maar hoe krijg je ze zover dat ze deze op tafel durven leggen en er samen rond gaan werken?

 

Onze oplossing

Aan de hand van verschillende brainstormtechnieken, brengen we de leden van de community (bedrijven, handelaars, retailers, ...) samen om na te denken over nieuwe, innovatieve ideeën aan de hand van maatschappelijke trends. Daarbij wordt ondermeer gebruik gemaakt van de GPS-methode die ontwikkeld werd door Flanders DC en reeds succesvol wordt toegepast bij KMO’s en individuele handelszaken.

De gegenereerde ideeën worden opgelijst en er worden concrete acties voorgesteld om samen met lokaal bestuur, vereniging of dagelijks management aan de slag te gaan.

Een hapklare, korte en krachtige avond of dagdeel erin vliegen. Je creëert er een draagvlak bij jouw doelgroep mee en kan de volgende dag aan de slag met de samen bepaalde prioriteiten.

 

Vraag vrijblijvend een voorstel op maat aan.

Voornaam en naam *
Voornaam en naam