joUw uitdaging

De vernieuwde studies van ‘Detailhandel Vlaanderen’ tonen het opnieuw aan: de detailhandel in de stadskern blijft onder zware druk staan. Het toenemend aantal baanwinkels in de periferie, het verder doorstarten van e-commerce in België en de leegstand in de handelskern zorgen voor grote uitdagingen. Elke stad of gemeente moet dan ook op zoek naar zijn unieke positionering. Een verantwoordelijkheid die vandaag en straks mee op jullie schouders rust.

Maar wat kan je als beleidsmakers nu nog gaan ondernemen dat waardevol is? En zijn al die technologische initiatieven waarmee men zwaait, eigenlijk wel haalbaar in jouw eigen stad of gemeente? Zullen mijn handelaars wel enthousiast zijn? En wat doen andere steden en gemeenten eigenlijk allemaal? 

Onze oplossing

Wisely brengt jou, jouw collega’s en - als je dat wenst - een groep aan betrokken handelaars uit jouw gemeente of stad samen in een unieke inspiratiesessie. Een sessie duurt ongeveer 2 uur en wordt gemaakt op maat van jouw stad/gemeente. Inspirerende voorbeelden en actief aan de slag gaan via een georganiseerde brainstorm om snel tot dé juiste oplossingen te komen voor jouw stad of gemeente. Op een enthousiaste manier gebracht door experten zoals Maarten Decramer (ex-centrummanager Kortrijk) of Wouter Depuydt (Commerciële innovatie).

Jij kiest zelf de deelnemers aan de sessie (beleidsmakers/handelaars/…), de locatie en het tijdstip – wij zorgen voor de expertise. 

Opgelet: gevaar om geïnspireerd te geraken!