joUw uitdaging

Je organiseert een evenement, een mega festival, een inspiratie-avond, een wandeling in jouw stad of een lokale markt. De inschrijving en de verkoop van tickets moet uiterst efficiënt verlopen want veel collega’s heb je niet om je te helpen. Een ticket wil je online verkopen, maar aan de ingang wil je geen kopzorgen over de geldigheid van de tickets. Veel budget is er niet voor handen. Dan toch maar weer met papieren tickets en manueel versturen per email? En hoe raak je nu eindelijk van die drankbonnen af?

 

Onze oplossing

Wisely levert jou een bullet-proof platform waarmee je diverse soorten tickets kan verkopen online. Je configureert het zelf of je vraagt ons team een handje te helpen. Laat je bezoekers betalen met Payconiq, Bancontact of Mastercard. Zij ontvangen hun e-ticket als een attachment bij een email in hun inbox. En bezorgen de tickets voor hun vrienden makkelijk door ze te forwarden.

Elk ticket is fraudebestendig door de unieke (QR-)code. Als optie huur je voor de duur van je evenement de nodige hardware om de codes op de tickets te deactiveren. Zo zorg je ervoor dat er geen twee bezoekers met hetzelfde ticket binnen komen.

Jouw VIP’s of vrijwilligers bezorg je samen met hun e-ticket enkele e-coupons voor een gratis drankje (op hun smartphone, op een bankkaart of polsbandje). Hiermee betalen zij aan de kassa of de bar.

Of wil je jouw bezoekers ook laten betalen met e-coins? Dan ga je cashless en zorg je voor extra veiligheid op je evenement en minder fouten in de kassa.

Koppelen aan de lokale of nationale loyalty-kaart? Geen probleem, Wisely bekijkt het voor jou.

 

Vraag vrijblijvend een voorstel op maat aan.

Voornaam en naam *
Voornaam en naam